Bútorok

Fürdőszobaszekrények

 

A jól használható fürdőszoba alapfeltétele, hogy mindennek legyen helye és rendezett legyen a tárolás is. Modern fürdőszobaszekrényeink mindkét feltételt teljesítik. A mosdó alatti fiókos szekrények ízlésesen rejtik el a szerelvényeket, kihasználnak minden helyet és tágas tárolóhelyet adnak.

 

A tetszés szerint elhelyezhető, tükörrel kiegészített fali szekrényekkel a lehető legjobban kihasználható a rendelkezésre álló tér. A minőségi vasalatok megbízható működést, a vízálló, lakkozott felületek pedig stílusos megjelenést biztosítanak.

Rendezés:

Egy új fürdőszobabútortól azt várja el az ember, hogy esztétikus és formatervezett legyen, ráadásul tökéletesen illeszkedjen a neki kinézett, sokszor igencsak szűk helyre. Áruházunk széles választékából minden stílusú és méretű fürdőszoba egyszerűen berendezhető. Sőt praktikus fali, álló és mosdószekrényeink, valamint tükreink segítségével még a másik vizes helyiséget, a mosókonyhát is berendezheti. 

 

Sorozataink jól variálható elemei remekül illeszkednek bármilyen enteriőrbe. A változatos, nyitott és zárt tárolókból álló kombinációk rengeteg piperét és fürdőszobai kelléket elnyelnek, van bőven tárolóhely bennük. Legyen szó egy forró fürdőről, a reggeli tülekedésről a tükör előtt vagy a gyerekek vízi csatájáról, a fürdőszobának működnie kell. A praktikus kialakítású és a tetszőlegesen kombinálható elemekkel öröm lesz minden perc, amit a fürdőszobában tölt.

 

Divatos fürdőszobaszekrények

 

Áruházunk nem csupán forgalmazza nagy népszerűségnek örvendő fürdőszobabútorait, hanem szenvedélyesen is keresi a jobbnál-jobb megoldásokat, így választékunk folyamatosan bővül. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja, amire csak Önnek vagy családjának szüksége van. A tartós és ellenálló anyagból készült magasfényű lakkozott felületű bútorok visszafogott színárnyalatokban elérhetőek, amikhez könnyű élénkebb színű kiegészítőket és textileket vásárolni. Ezekkel a kiegészítőkkel bármilyen színvilágú burkolat feldobható. 

Minőség és megbízhatóság

A vasalatok könnyed mozgatást és halk működést garantálnak. A lágyan és finoman záródó teljesen kihúzható fiókok kicsúszásgátlóval vannak ellátva. Könnyen átláthatóak benne a szépítkezéshez használt holmik, minden adott tehát a kényelmes készülődéshez. Ha vágyik egy kis újításra, válassza függesztett szekrényeinket és fiókos vagy nyíló ajtós kivitelű tárolóinkat, amikben számos rekesz és polc biztosítja a szükséges rakodóhelyet.

A stílusos és formatervezett mosdókagylók elegánsan illeszkednek a szekrényekre és védik a felületet a vízszivárgástól. Tartós és a legtöbb vegyi anyagnak, sőt a mechanikai sérüléseknek is ellenálló anyagát óvja az erős savtól és lúgtól, így hosszú évekre megkímélheti magát és családját a bosszúságtól. A tisztításhoz ne használjon durva vegyszereket, elegendő nedves ruhával letörölni az esetleges foltokat. 

Jakubi.hu - stílusos lakberendezés

A fényes vagy matt dekorfelület elegáns megjelenést kölcsönöz, a süllyesztett vagy krómozott fémfogantyúk pedig kézreállóak és könnyen tisztíthatóak. A fiókos alsó szekrényekben mindig van elég hely a lefolyó csatlakozásának esztétikus elrejtéséhez, szükség esetén pedig a javításhoz.

Áruházunk gazdag kínálatát részletes termékleírások egészítik ki, hogy megkönnyítsük a választást. Reményeink szerint ezzel hozzásegítjük Önöket, hogy megtalálják nálunk az álom fürdőszoba berendezést, ami hosszú évekig szolgálja majd a mindennapjaikat.