Puffok

Puffok

 

A nappali otthonunk egyik legfontosabb helyisége. A konyhához hasonlóan a család itt tölti el a legtöbb időt, ezért berendezése során a család apraja-nagyja igényeit is figyelembe kell venni. A kanapé mellett kiegészítő bútorokról is érdemes gondoskodni, hogy mindenkinek legyen elegendő helye, vagy fel tudja tenni a lábát egy puffra, ami nem csak ülőhelyként, hanem lábtartóként is használható.

Ezekkel a modern kivitelű kisbútorokkal akár extra tárolóhelyet is nyerhetünk. Változatos alakú és anyagú puffjaink minden stílusú lakótérbe illeszkednek.

 

Rendezés:

Megan puff

Raktáron
19.990 Ft

Sato fotel és puff

Raktáron
251.900 Ft 220.000 Ft

 

Lakberendezési trendek kereszttüzében

Ahogy a divatban, a lakberendezésben is váltják egymást az irányzatok. Berendezési tárgyainkat azonban nem váltogatjuk olyan sűrűn, mint a ruhatárunkat, ezért érdemes minőségi darabokat választani, amik évek múlva sem válnak nevetségessé. Egy modern puff véletlenül sem hasonlít a nagyi tárolós puffjaira, amik szinte ikonikus darabok voltak pár évtizede, aztán lassan ki is koptak a háztartásokból. 

Manapság már sokkal elegánsabb és praktikusabb darabokat találunk a kiegészítő bútorok kínálatában. A fémlábú vagy teljes szövetborítású verziók a legfrissebb divathullámnak megfelelőek. De ha valaki nosztalgiából a retró puffok hangulatát szeretné viszontlátni a nappalijában, az sem fog csalódni.

Vannak olyan darabok is az áruházban, amik hűen adják vissza a régi korok hangulatát. Használatuk nem függ elvárásoktól, akinek tetszenek, nyugodtan használja őket akkor is, ha mást sugallnak a magazinok. A személyes lakberendezés ugyanis sosem steril elvárások szerint alakul, sokkal nagyobb jelentősége van a család igényeinek.

Tárolós puffok - elegáns lábtartók

Egy puff remek kiegészítő tárolóhelyet jelenthet plédek, díszpárnák vagy bármi más számára, de persze ez nem kötelező. A többség ennél kecsesebb, lábakon álló kivitelben készül. Az ülőgarnitúrák szinte kötelező kiegészítője, a lábtartó épp virágkorát éli. Szinte nincs olyan kanapécsalád, amihez ne kínálnának lábtartót. A gyártók ennek ellenére számtalan külön is megvásárolható puffot tervezenek, mivel tudják, hogy nem mindig a legjobb döntés a kanapé formáját vagy színét ismétlő kisbútort választani.

Van, amikor a szoba hangulata szinte kiált az elütő stílusért. A puffok egyszerű fa- vagy fémlábbal, illetve stílusos X lábbal is készülhetnek, az ülőrészen pedig gombbehúzás vagy díszvarrás segítheti az elegáns megjelenést.

Puff a Jakubi.hu-tól

Áruházunk oldalain a nappali berendezések között előkelő helyet foglalnak el a párnázott ülőfelületű puffok. Kisbútor kategóriájukhoz hűen ideális választás ilyet vásárolni kisebb lakásokba, főleg, ha többfunkciós bútort választunk, ami nem csak ülőfelületként, hanem tárolóhelyként is hasznosítható. Kisebb terekben remek alternatívái a foteleknek, mivel sokkal kisebb helyet foglalnak. Kisebb ülőfelületet is adnak ugyan, de a célnak pont megfelelnek.

Ha szereti sűrűn átrendezi a lakást, biztosan hálás lesz, hogy ilyen könnyen mozdítható darabokat választott maga köré.

Kedvenceink közé nem csak a tömör kerek vagy négyzet alakú, egy- vagy kétszemélyes kivitelű, de a kecses fémlábú típusok is beletartoznak, mert mindegyiken kényelmes ülni, szükség esetén pedig lerakóasztalkaként is funkcionálhatnak. A plusz rakodóhellyel rendelkező típus sokat segít a rendezett otthon kialakításában, hiszen bármikor bele lehet dobálni a szanaszét heverő holmikat, újságokat és párnákat, sőt még a TV távirányítójának is találhatunk fix helyet benne.