Bútorok

Fürdőszobaszekrények

 

A jól használható fürdőszoba alapfeltétele, hogy mindennek legyen helye és rendezett legyen a tárolás is. Modern fürdőszobaszekrényeink mindkét feltételt teljesítik. A mosdó alatti fiókos szekrények ízlésesen rejtik el a szerelvényeket, kihasználnak minden helyet és tágas tárolóhelyet adnak.

 

A tetszés szerint elhelyezhető, tükörrel kiegészített fali szekrényekkel a lehető legjobban kihasználható a rendelkezésre álló tér. A minőségi vasalatok megbízható működést, a vízálló, lakkozott felületek pedig stílusos megjelenést biztosítanak.

Rendezés:

Fonte C35

Nincs raktáron
65.190 Ft

Granada A32

Nincs raktáron
41.390 Ft

Granada B32

Nincs raktáron
72.390 Ft

Granada B60

Nincs raktáron
96.290 Ft

Granada C32

Nincs raktáron
110.890 Ft

Granada D60

Raktáron
110.948 Ft

Granada D80

Nincs raktáron
120.100 Ft

Guadix B60

Raktáron
153.390 Ft

Guadix C35

Raktáron
141.090 Ft

Guadix D60, D80

Nincs raktáron
139.190 Ft

Loreto C32

Nincs raktáron
43.426 Ft

Loreto E50

Nincs raktáron
23.315 Ft

Murcia C40

Nincs raktáron
104.990 Ft

Egy új fürdőszobabútortól azt várja el az ember, hogy esztétikus és formatervezett legyen, ráadásul tökéletesen illeszkedjen a neki kinézett, sokszor igencsak szűk helyre. Áruházunk széles választékából minden stílusú és méretű fürdőszoba egyszerűen berendezhető. Sőt praktikus fali, álló és mosdószekrényeink, valamint tükreink segítségével még a másik vizes helyiséget, a mosókonyhát is berendezheti. 

 

Sorozataink jól variálható elemei remekül illeszkednek bármilyen enteriőrbe. A változatos, nyitott és zárt tárolókból álló kombinációk rengeteg piperét és fürdőszobai kelléket elnyelnek, van bőven tárolóhely bennük. Legyen szó egy forró fürdőről, a reggeli tülekedésről a tükör előtt vagy a gyerekek vízi csatájáról, a fürdőszobának működnie kell. A praktikus kialakítású és a tetszőlegesen kombinálható elemekkel öröm lesz minden perc, amit a fürdőszobában tölt.

 

Divatos fürdőszobaszekrények

 

Áruházunk nem csupán forgalmazza nagy népszerűségnek örvendő fürdőszobabútorait, hanem szenvedélyesen is keresi a jobbnál-jobb megoldásokat, így választékunk folyamatosan bővül. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja, amire csak Önnek vagy családjának szüksége van. A tartós és ellenálló anyagból készült magasfényű lakkozott felületű bútorok visszafogott színárnyalatokban elérhetőek, amikhez könnyű élénkebb színű kiegészítőket és textileket vásárolni. Ezekkel a kiegészítőkkel bármilyen színvilágú burkolat feldobható. 

Minőség és megbízhatóság

A vasalatok könnyed mozgatást és halk működést garantálnak. A lágyan és finoman záródó teljesen kihúzható fiókok kicsúszásgátlóval vannak ellátva. Könnyen átláthatóak benne a szépítkezéshez használt holmik, minden adott tehát a kényelmes készülődéshez. Ha vágyik egy kis újításra, válassza függesztett szekrényeinket és fiókos vagy nyíló ajtós kivitelű tárolóinkat, amikben számos rekesz és polc biztosítja a szükséges rakodóhelyet.

A stílusos és formatervezett mosdókagylók elegánsan illeszkednek a szekrényekre és védik a felületet a vízszivárgástól. Tartós és a legtöbb vegyi anyagnak, sőt a mechanikai sérüléseknek is ellenálló anyagát óvja az erős savtól és lúgtól, így hosszú évekre megkímélheti magát és családját a bosszúságtól. A tisztításhoz ne használjon durva vegyszereket, elegendő nedves ruhával letörölni az esetleges foltokat. 

Jakubi.hu - stílusos lakberendezés

A fényes vagy matt dekorfelület elegáns megjelenést kölcsönöz, a süllyesztett vagy krómozott fémfogantyúk pedig kézreállóak és könnyen tisztíthatóak. A fiókos alsó szekrényekben mindig van elég hely a lefolyó csatlakozásának esztétikus elrejtéséhez, szükség esetén pedig a javításhoz.

Áruházunk gazdag kínálatát részletes termékleírások egészítik ki, hogy megkönnyítsük a választást. Reményeink szerint ezzel hozzásegítjük Önöket, hogy megtalálják nálunk az álom fürdőszoba berendezést, ami hosszú évekig szolgálja majd a mindennapjaikat.