Télikert

A felmérés és az árajánlat ingyenes

A helyszíni felmérés és az árajánlat készítése minden érdeklődőnk számára ingyenes. Ezekért utólag sem kérünk el pénzt akkor sem, ha az illető végül úgy dönt, mégsem készítteti el a télikertet. Így semmit sem veszít azzal, ha árajánlatot kér: segítségével előre tervezhet az összeggel, és nem érik kellemetlen meglepetések a későbbiekben.


Ingyenes konzultációt nyújtunk

Ha még nem tudja pontosan, milyen télikertet szeretne, illetve erkélye vagy terasza mire nyújt lehetőséget, kérheti ingyenes konzultációnkat – amely akkor sem kerül semmibe, ha később nem kér árajánlatot. A konzultáció alkalmával elmondjuk önnek, milyen télikertet érdemes építtetnie, és javaslatot teszünk az építészeti megoldásokra is, maximálisan figyelembe véve igényeit és egyedi elképzeléseit.


Rövid időn belül élvezheti télikertje kényelmét

Tisztában vagyunk azzal, mennyi kényelmetlenséget jelent, ha a szükségesnél többet kell várnunk valamire, amit már nagyon szeretnénk használni. Ha eldöntötte, hogy beépítteti az erkélyét, biztosan a lehető legrövidebb időn belül birtokba venné új télikertjét. Mivel teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől kezdve a tervezésen keresztül a nyílászárók legyártásáig és beszereléséig, nem fordulhat elő, hogy rajtunk kívül álló okok – egy külsős tervező vagy gyártó – miatt csúszik valamelyik folyamat. Így a kiszabott határidőket maradéktalanul be tudjuk tartani, ön pedig könnyedén nyomon követheti megrendelése állapotát.


Nem csak lakóépületekben vállaljuk télikert kialakítását

Ha télikertet szeretne, bátran fordulhat hozzánk akkor is, ha nem otthonában, hanem például irodájában vagy üzletében szeretné beépíttetni a teraszt, hogy kellemes környezetet biztosíthasson ügyfelei, vendégei vagy alkalmazottai számára.


Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a tervezéstől a kialakításig

Nem kell az egyes munkafolyamatokhoz külön céget keresnie, hiszen mi mindent vállalunk a tervezéstől a beépítésig, így rengeteg időt és energiát megtakaríthat. A télikert hamarabb elkészül, és kisebb lesz a hibák, félreértések lehetősége is.


Egyedi igényeket is megvalósítunk

Nem csak akkor vállaljuk a télikert elkészítését, ha a kívánt kialakítás beleillik a leggyakrabban használt sablonba. Bármilyen egyedi elképzeléssel rendelkezik is, örömmel vesszük a megkeresését, hiszen szeretjük a kihívásokat, és megköszönünk minden egyes olyan lehetőséget, amikor kamatoztathatjuk kreativitásunkat.