Konyha bútor

Tervezés

Szakértőink Önnel egyeztetve fogják megtervezni azt a konyhabútort, amit megálmodott és hasznos ötleteikkel segíteni fognak, hogy a lehető legpraktikusabb bútort készíthessük el Önnek.

Üzletünkben több mint 12 konyhabútor megoldásai közül válogathat és szinte az összes választható alapanyagból tartunk mintát.

3D-s látványtervet is készítünk a megtervezett konyhabútorról a megrendelés után, de még a gyártás előtt.


Konyhagépek

Konyhagépeket és egyéb kiegészítőket is rendelhet tőlünk. Ezeket katalógusból tudja kiválasztani, de a legnépszerűbb kiegészítőkből (pl. kosarak, rácsok) tartunk mintadarabokat. Így vásárlás előtt kipróbálhatja, hogy melyik megoldás szimpatikusabb.

A konyhagépeket a bútorral együtt szállítjuk ki, így nem kell extra fuvarköltséget fizetnie és a garancia is onnantól indul, hogy átvette a konyhabútort.


Gyártás

Megrendelés után kimegyünk a helyszínre felmérni a bútor helyét. Ezután megtervezzük milliméter pontosan, kigyűjtjük az egyes elemekhez szükséges alapanyagokat és elindul a gyártás.

Ez a folyamat 4-6 hetet vesz igénybe, mire megérkeznek az alapanyagok és elkezdhetjük összerakni a bútort elemenként.


Beépítés

Asztalosaink kimennek a helyszínre és általában 1 nap alatt beépítik új konyhabútorát.

Nagyobb bútoroknál előfordul, hogy 2 nappal kell tervezni, de ezt a szerződéskötéskor említeni fogjuk Önnek, így tud majd tervezni.


A gasztronómiai alkotás színtere

Az általunk tervezett és kivitelezett konyhák lényege a kifinomult részletekben rejlik, amelyek kihangsúlyozzák a felhasznált anyagok kiválóságát és kompromisszumot nem ismerve teszik komfortossá, egyúttal esztétikai élménnyé a konyhában eltöltött időt. A minőségi felületek és precíz illesztések gondoskodnak arról, hogy a konyha masszív használat esetén is eredeti pompájában tündököljön éveken át.


A konyha, mint közösségi tér

Az olasz életszemléletből kiindulva a konyhában töltött idő közösségkovácsoló erővel bírt. Manapság egyre több ember dönt úgy, hogy a konyhát a nappali részévé teszi, mivel ezek azok a terek otthonunkban, ahol a legtöbb időt töltjük el. A konyha, étkező és nappali konstelláció pedig támogatja a közösségi, családi eseményeket, mert nem kell megosztanunk a figyelmünket a vendégek és a konyhabeli teendőink közt. A kezünk által tervezett és kivitelezett konyhák formabontó és technológiai megoldásaik révén maximálisan kiszolgálják a felhasználói igényeket. Nem titkolt célunk a főzést élménnyé mélyíteni, hiszen a gondosan elkészített étel a gondoskodás kivetülése is egyben.