Műanyag ablak


Műanyag ablakok fajtái

A műanyag ablak méretek egyedileg kérhetőek, ISO-val gyártjuk le. A műanyag ablakok a gyártási technológiának köszönhetően sokkal tartósabbak, mint más ablakok. A műanyag ablakokat alapvetően a kamrák száma külleme alapján különböztetjük meg. A műanyag nyílászáró méretek lehet 3,4,5,6,7 esetleg több kamrás. Az ablakoknál a kamrák száma hőszigetelést, és a stabilitást befolyásolja. A műanyag ablak lehet fehér, vagy más színű is. A műanyag ablak lehet esetleg faerezetű is egy, vagy mindkét oldalon. A műanyag ablak kérhető íves, vagy alakos (pl.: háromszög) kivitelben. A műanyag ablakokhoz redőny, reluxa, szúnyogháló is kérhető. A műanyag ablak szinte bármilyen üveggel szerelhető. A műanyag ablakok hőszigetelését W/m2K értékkel határozhatjuk meg.
műanyag ablakok, műanyag ajtók ma jellemzően kamrás profilokból készülnek. Mit is jelent az a kifejezés hogy 5, 6, esetleg 7 kamrás profil? Az ablakok keresztmetszete kamrákra van osztva. Ezek jelentősége: hőszigetelés, stabilitás, zajszigetelés
Sokan nem tulajdonítanak ezeknek nagy jelentőséget, pedig hosszú távon nem mindegy hogy az ember melyik profilt választja.

Az ablakainkat – a nyitásmód alapján csoportosíthatjuk.


Ennek alapján cégünknél az alábbi típusok, műanyag ablakok megrendelésére van lehetőség: fix, bukó, nyíló, bukó-nyíló, egyszárnyas, többszárnyas

A nyitásmód szabja meg a szerkezeti kialakítást és így a műanyag ablakok működtetésének lehetőségeit – ebből adódóan pedig nagymértékben befolyásolja az árat is, hiszen minél több profilt és vasalat összetevőt használunk fel a gyártáshoz, annál stabilabb és egyben drágább is lesz a kész műanyag ablak.
 


Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászárók gyártása 2 hét alatt felár nélkül: ROPLASTO fehér 5 légkamrás 7001 műanyag profilból készült műanyag nyílászárok korlátozott darabszámban, gyártói kapacitás függvényében. Aktuális gyártási időről érdeklődjön elérhetőségeinken.
Most pedig pár szóban bemutatjuk mire érdemes figyelni műanyag nyílászáró vásárlásakor:

Nyílászáró árajánlatok összehasonlításakor nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük a nyílászárók műszaki tartalmát. Pl.: üvegezés, profilmélység, kamrák száma, U(K) (hő átbocsátási) tényező, vasalatrendszer, üveg K (hőátbocsátási) tényezője.
Ezek figyelembe vételével elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket. A K tényező minél alacsonyabb, minél jobban közelít a nullához, annál magasabb hőszigetelésű az adott üveg/szerkezet.
Megrendeléskor mindenképpen kérjen tájékoztatást ezekről az adatokról.

 


Műanyag ablakok beszerelését vállaljuk

  • Felmérés, tervezés (ingyenes)
  • Szaktanácsadás (ingyenes)
  • Árajánlat készítése (ingyenes)
  • Törmelék elszállítása (ingyenes)
  • Garanciavállalás profilra 10 év
  • Nyílászárók kiszállítása
  • Nyílászárók bontása beépítése (csere)
  • Beépítés utáni javítási munkák

További termékek, amit ajánlunk ablakainkhoz:

Redőny reluxa, szúnyogháló, egyéb árnyékolók

Rendezés: