FranciaágyakVálasszon időtálló franciaágyat

 

Az éjszakai pihenés elképzelhetetlen kényelmes ágy nélkül. A franciaágyak méretükből adódóan a legalkalmasabbak a pihentető alvásra, de korántsem mindegy, milyet választunk. 

Rendezés:

Ágy vagy ágykeret?

 

A kárpitozott franciaágyak és az ágykeretek is lehetnek tökéletesek, ha tudjuk pontosan, mire van szükségünk. A kész franciaágyak magas minőségű kárpitos és asztalos termékek, amik tartósságban, kivitelezésben messze felülmúlják a barkács- és lakberendezési boltok kínálatában kapható ágykeretek minőségét. Ha tartós és jó megoldásra van szüksége, válasszon masszív szövetbevonatos ágyak közül. 

 

Az ágykeretek könnyen mozgatható, szállítható megoldást jelentenek. Fiatalok, diákok számára könnyebbség, hogy a költözés során csupán a matrac cseréjéről kell gondoskodni, a keret szállítása nem okoz különösebb gondot. Az igényeknek megfelelő matraccal és ágyráccsal kiegészítve az ágykeret higiénikus választás. Egészségügyi problémák esetén ez a megoldás jó szívvel ajánlott, hiszen a fa- vagy fémkeretben nem telepszenek meg az atkák és a por. Ráadásul az ágykeret tisztítása is alaposabb. 

 

A tömeggyártással készült keretekhez képest a kész franciaágyak masszívak, tartósak, évtizedek óta szolgálnak bennünket. Egy tömör fából készült ágy igényes összképet biztosít, ami minden lakberendezési stílushoz illik. E mellett szól az a tény is, hogy az ágyneműtartós franciaágy remek tárolóhely a ritkán használt dolgok számára. Rengeteg dolgot elnyelnek, így a dolgainkat rendezetten, külön tárolódobozok vásárlása nélkül tudjuk elrejteni a kíváncsi szemek elől. 

 

Válassza a minőséget

 

Az üzemek az ágyakat keményfából, fenyőből vagy bútorlapból készítik. Nyilvánvaló, hogy a minőségi termékeket meg kell fizetni. A megfelelő franciaágy kiválasztása előtt legyen körültekintő! Alaposan vizsgálja meg a választott ágy szerkezetét, rögzítőelemeit, és lehetőség szerint válasszon hagyományos, csavaros megoldást, amit szükség esetén meg lehet húzni.

 

A fejtámlás, beépített gázrugós ágyneműtartóval rendelkező ágyak praktikusak, mivel nagy tárolókapacitással rendelkeznek. A klasszikus magasított fejtámlás és lábvéges megoldású ágyak ellenben stílusos kiegészítői lehetnek otthonunknak, főleg, ha elegáns szövettel árusítják.

 

Franciaágyat is a Jakubi.hu-tól

 

A szövetágyak az ágyazás kényelmetlenségétől is megmentenek. Ízléses szövetükről elég betenni az ágyneműt alulra, máris fogadhatjuk a vendégeket. A jó minőségű anyag huzamosabb használat során sem fakul meg vagy kopik ki. Erős rugózata kényelmes ülést, fekvést biztosít. A franciaágy vásárlására érdemes félretenni és minőségi termékeket választani. Alvásunk minősége ugyanis a sikerességünk egyik alappillére. A Jakubi.hu online bútoráruház az egész lakás berendezésében segítségére van. Akár nappali ülőgarnitúrát, sarokülőt, kanapét vagy franciaágyat keres, náluk megtalálja.